wat kunnen wij u bieden:


Winkelstraatbegeleiding

Handelaars die zich willen verenigen hebben zelf een drukke agenda met hun eigen zaak. Wij helpen ondernemers hun winkelvereniging met hun totale organisatie: facturatie en innen van lidgelden, administratie, ledendatabase (CRM), overleg met de lokale overheden, subsidies, communicatie en evenementen.

Retail Coaching

Start u uw eigen horecazaak of een winkel? Als startersgeschenk biedt stad Antwerpen u een coachingsessie op maat aan . In opdracht van de Stad Antwerpen komen wij u persoonlijk de thema's verkoop & communicatie geven. Meer info op:

www.ondernemeninantwerpen.be/startersgeschenk

en https://www.unizo.be/de-unizo-retail-experten-0 

Mentor Bachelorproeven Universiteit Antwerpen & Thomas More Hogeschool 

Wij zijn ervan overtuigt dat studenten van ons kunnen leren en ook omgekeerd.  

In het kader van Duurzame winkelstraat maken 3 studenten Bouwkunde van de UA werk van energiescans van verschillende winkels in Quartier National.

https://www.uantwerpen.be/popup/nieuwsonderdeel.aspx?newsitem_id=2643&c=LANDP55&n=101318 

Met Thomas More begeleiden we 3 enthousiaste studenten Marketing in de wereld van de Retail voor hun Masterproof. 

https://atv.be/nieuws/handelaars-quartier-national-werken-samen-met-studenten-thomas-more 

Retailstrategie steden & gemeenten

We geven 360° tools en ideeën aan steden en gemeenten om actie te ondernemen tegen leegstand van handelspanden in de commerciële centra in samenwerking met de lokale ondernemers- en overlegplatformen.

Winkelstraatbeleving

Stilstaan = achteruitgaan... 

dus laten wij alles letterlijk bewegen. We hebben een grote database aan betaalbare muziekgroepen en animaties waarmee je de bezoekers van uw winkelstraat aangenaam met kan laten verrassen.

Bemiddeling

U kan op ons beroep doen bij conflicten tussen collega-ondernemers of tussen ondernemers en lokale overheden om via een neutrale partij uit een impasse te geraken.

We maken 1 gezamelijke analyse en van daaruit zoeken we naar een oplossing in voordeel van alle partijen.

Communicatie

Als retailer, winkelstraatorganisatie of als shoppingstad is een doorgedreven communicatiestrategie onmisbaar. Zowel in sociale media, print en pers kunnen we u verder helpen door de juiste tools aan te reiken en onze ervaringen te delen.

Persberichten 

Door de jaren heen hebben we een uitgebreide persdatabase kunnen uitbouwen. Zowel kranten en magazines voor het grote publiek als gespecialiseerde retailnieuws kanalen.

Spreker & presentaties 

Nico Volckeryck is een gedreven en motiverende spreker als het over Retail gaat. "Omnichannel" bracht hij al zelf in praktijk voor het woord nog maar bestond.  In zijn 35 jaar retailervaring heeft hij zich ook al verschillende keren moeten aanpassen aan veranderingen in de maatschappij en mode en zo is "changemanagement" ook zijn specialiteit geworden.